Huisbezoek

Sinterklaas is een echt familiefeest. Maak dit compleet met een bezoek van Sinterklaas.

De pieten zetten sinterklaasliedjes in en halen grapjes uit met de kinderen.
Sinterklaas heeft voor elk kind persoonlijke aandacht. Aan het einde van het feest gaan de kinderen samen met Piet op zoek naar de cadeautjes, waar had Piet deze ook alweer gelaten?

Wat kun je verwachten tijdens een huisbezoek?

Sinterklaas en zijn pieten worden gebracht door een van onze chauffeurs. Wanneer ze aankomen, zal de eerste Piet het huis binnen lopen om de kinderen te vermaken. De andere piet helpt Sinterklaas met het vinden van zijn stoel. Wanneer iedereen binnen is, zal Sinterklaas alle kinderen een aantal complimenten geven over het afgelopen jaar.

  • “Toch leuk dat je je zwemdiploma hebt gehaald”
  • “Gefeliciteerd met je voetbal overwinning”
  • “Sinterklaas hoorde dat je heel goed bent in …. “

De pieten doen vaak ook voor hoe “goed” ze zijn in de kunsten van de kinderen, om ze extra plezier te bezorgen. Verder worden er ook vaak nog een aantal sinterklaas liedjes gezongen.

Als de tijd er bijna op zit, geeft Piet een tip waar de cadeautjes liggen, of Piet haalt ze zelf even op. Daarna zetten de kinderen een afscheidslied in en gaat Sinterklaas weer door naar de volgende kinderen.

 

Wat kost een huisbezoek?

Dit jaar hebben wij het tarief voor een huisbezoek vastgesteld op € 65,-. Net zoals andere jaren komt Sinterklaas en 2 van zijn Pieten een kwartier bij u op bezoek.
Wanneer er meer dan 4 kinderen zijn, kan het handig zijn om ons langer te boeken. Voor deze verlenging van 15 naar 30 minuten vragen we 35 euro extra. Hiermee komt de totaal prijs neer op € 100,- voor een halfuur.

We werken vanaf dit jaar standaard met roetveegpieten, dit is om beter aan te sluiten op de sinterklaasfilms en het sinterklaasjournaal.

Vraag een huisbezoek aan

Actief in de regio Groningen, Haren, Assen en Veendam

Wij hebben jaarlijks meerdere sinterklazen en pieten rondrijden in de omgeving. Wij werken zelf vanuit Midlaren en we werken in een cirkel van ongeveer 20 km vanaf onze locatie.