Sinterklaas op bedrijfsbezoek

Veel bedrijven vertrouwen ons jaarlijks voor het organiseren van hun sinterklaasfeest. Zo hebben wij in de afgelopen jaren uiteenlopende vieringen georganiseerd.

Een standaard bezoek van Sinterklaas en twee pieten duurt ongeveer een uur. De pieten zetten sinterklaasliedjes in en halen grapjes uit met de aanwezige kinderen. Om de beurt of in groepjes worden de kinderen bij Sinterklaas geroepen en aan het einde worden de cadeaus uitgedeeld.

Wij werken als organisatie sinds een aantal jaar uitsluitend met roetveegpieten. Dit hebben wij besloten om aan te sluiten op de verschillende Sinterklaas programma's en de huidige trends. Indien een bedrijf bezwaren heeft bij roetvegen is het op verzoek mogelijk om een andere kleur pieten te ontvangen.

Uitbreidingen

Er zijn volop mogelijkheden om het Sinterklaasbezoek uit te breiden met bijvoorbeeld de Muziek Piet (NIEUW!), een interactief Sinterklaasspel, kinderschmink of knutselpieten. En met oud-Hollandse spelletjes weten de ouders zich ook te vermaken.

Wij staan altijd open voor speciale verzoeken of ludieke acties. Neem gerust contact op met goede ideeën of informeer naar de mogelijkheden. Aan de hand van uw aanvraag werken wij samen met u een passend programma uit.

Prijs vanaf

Het standaard Sinterklaasbezoek kost € 360,- Hiervoor komt Sinterklaas een uur langs bij uw bedrijf of organisatie met twee pieten. De sint langer op bezoek of meer pieten? Wij werken graag een voorstel uit.

Vraag een bedrijfsbezoek aan.